Karleby calling

Well…

Mistähän sitä aloittaisi kahden kuukauden hiljaiselon jälkeen. Ehkä luonnollisimmasti hiljaiselon syystä eli kiireen aiheuttajasta. Kiirettä on aiheuttanut pääasiassa suurimman haaveeni realisoituminen ison askeleen lähemmäs todellisuutta. Haaveen toteutumisesta voi lukea lisää vaikkapa tästä Keskipohjanmaan jutusta. Niille, jotka eivät jaksa klikkailla linkkejä kerrottakoon tiivistetysti, että:

  • Kesän jälkeen muuttoauto suuntaa Kokkolaan
  • Kokkolassa odottaa marraskuussa ovensa avaava Intersport, josta allekirjoittanut jakaa vetovastuun toisen T. Martikaisen kanssa

IMG_9864.JPG

Kokkola oli vielä tammikuun alussa lähinnä pyöräilyseurani (GIF) kotipaikka, mutta muutoin itselleni varsin tuntematon paikkakunta. Nyt se on edelleen pyöräilyseurani kotipaikka, mutta myös tuleva kotikaupunkini. Itseasiassa tuleva kotikin on jo löytynyt ja syksyllä pääsee rakentamaan omaa pesää melkein Neristanin kylkeen. Iso muutos tuntuu jännittävältä, mutta samaan aikaan hyvinkin hienolta, kun varovaisena haaveena reilu parikymppisenä alkaneesta ajatuksesta on saanut rakennettua ensin konkreettisen tavoitteen ja sitten vielä saanut mahdollisuuden lähteä toteuttamaan sitä.

Tulevat lenkkikaverit ovat saaneet jo nyt olon tuntumaan tervetulleelta uuteen kaupunkiin. Kunhan vain saan itseni kunnolliseen pyöräilykuntoon, maltan tuskin odottaa syksyä, kaikkia uusia reittejä sekä toivottavasti monia hauskoja yhteislenkkejä ja uusiin ihmisiin tutustumista. Kun lukee kaikista giffiwhatsappiryhmistä yhteislenkkiviestejä, tekisi mieli asua Kokkolassa jo nyt eikä vasta syyskuussa. Jos muuten satut asumaan Kokkolan lähistöllä ja maastopyöräily kiinnostaa, kannattaa ottaa Facebookissa seurantaan GIF MTB Team ja sen järjestämä maastocup, joka alkaa 11.5. Santahaassa! Itsekin taidan päästä mukaan sentään cupin viimeiseen kisaan syyskuussa 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: