Friday Morning Coffee Date #2

img_7054

On this weeks coffee date, I probably would tell you about the PET-CT scan and the strict diet I had to follow before it. In addtion to the PET-CT, I’ve had multiple tests done including blood test and an EKG this week. Other than the hospital stuff, I might mention the fact that this week I’ve been exceptionally self centered and concentrated on the looks. I got a new hairstyle on wednesday and later today I’ll go and get something else done as well.. 🙂

//

Tämän viikon kahvideiteillä kertoisin sinulle todennäköisesti PET-CT – tutkimuksesta ja sitä edeltäneestä tiukasta dieetistä. Kyseisen tutkimuksen lisäksi tällä viikolla olen käynyt useissa muissakin testeissä, mm. verikokeissa ja sydänfilmissä. Sairaalahommien lisäksi mainitsisin sinulle varmasti myös siitä, että tällä viikolla olen keskittynyt harvinaisen paljon itseeni ja ulkonäkööni. Keskiviikkona kävin kampaajalla ja myöhemmin tänään muuttuu joku muukin kuin hiukset… 🙂

PHOTOS

I would probably also mention that this past week I’ve gotten pretty much addicted to all things photo related… I’ve been going through a bunch of old pics I found on my iCloud drive and really walked the memory lane. I’ve found the happiness of playing and trying new things with Photoshop & Lightroom. I’ve been also looking at cameras although I basically don’t need a new one, I’d so so like to have one..

//

Puhuttaisiin varmasti myös siitä, että tällä viikolla on koukuttunut aikamoisesti kaikenlaisiin valokuviin liittyviin asioihin… Olen selaillut läpi vanhoja kuvia koneelta ja käynyt aika syvällä kivoissa ja vähän ikävämmissä muistoissa. Olen leikkinyt ja opetellut uusia juttuja Photoshopin ja Lightroomin kanssa. Olen myös katsellut kameroita sillä silmällä. En oikeastaan edes tarvitsisi uutta, mutta kun…

TOO MUCH OF EVERYTHING

I’ve been cleaning my closet during this past week. 4 biiiig shopping bags filled with clothes and bags are off the the flea market and a similar amount of stuff went straight to the trash. And well.. I still have a closet full of stuff, but as all of us girls, really nothing to wear on specific days. It felt quite therapeutic to clean the old stuff away and on the other hand I feel like I have a bunch of new clothes now as I found some gems I’d completely forgotten I own. I should do the same still with the shoes, but I think I need some rest first 🙂

//

Siivosin menneen viikon aikana myös vaatekaappini. Neljä jättimäistä kassia vaatteita ja laukkuja on matkalla kirpparille ja melkein sama määrä tavaraa lähti suoraan roskikseen. Ja no.. kaappi on kyllä edelleen täynnä vaikka mitä, mutta kuten naisilla yleensäkin, ei sieltä silti löydy juuri koskaan mitään päällepantavaa. Kaappien siivoaminen oli varsin terapeuttista touhua ja nyt tuntuu siltä, että omistaisin hirveän määrän uusia vaatteita, kun löysin tiettyjä aarteita, joiden olemassaolon olin jo kokonaan unohtanut. Kengät pitäisi käydä vielä läpi samalla systeemillä, mutta en kyllä millään jaksa heti 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: