#Newhairdontcare

After looking like a ghost for the past weeks on my sickleave (and in the hospital), I felt like I needed a change. And well… got it as well. The fun part of having a really non-typical hair for a finn – namely a thick, curly and rough one – is growing it long and then having to cut it all off as it gets so dry and frizzy.

For the past years I’ve cut myself the fringe, then grown it away as it’s started to annoy me, then cut it again and so on.. Now I think I’ve forgotten again the downsides of it, so it was a good bye frizzy ends and hello fringe time today!

//

Sairaslomalla ja erityisesti sairaalassa näytin lähinnä kalpealta haamulta ja sen jäljiltä tuli tarve muutokseen. Varsin epäsuomalaisen hiuslaadun (paksu, kihara ja karkea) hauskoihin puoliin kuuluu se, että kun sen on saanut kasvatettua pitkäksi on se yleensä jo niin kuiva ja takkuuntuva, että kaiken kasvatusurakan tuloksen saa samantien leikata pois. 

Viime vuosina olen myös vuorotellen leikannut otsiksen ja sitten kasvattanut sen pois, kun on mennyt hermo ja sitten taas leikannut sen takaisin.. Nyt taidan olla taas unohtanut otsiksen huonot puolet, joten tänään oli varsinainen “heippa kuivat latvat ja tervetuloa otsis” – päivä!

 

img_7920

One thought on “#Newhairdontcare

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: